Skip to main content

Astăzi a fi român este o onoare

Articol de Ruxandra Mîndroceanu.

Fotografia aparține autoarei.
Românii... acest popor frumos și liber, respectat și apreciat...!

A venit, în sfârșit, și timpul nostru să strălucim în lume. Să avem un glas, să fim o putere în conștiință și uniți în inimă, să fim auziți în fiecare orășel de pe planetă, care are internet, facebook și youtube, fiecare suflet care a fost chinuit de istorie, de legi corupte, de guverne cu viziune opresivă, limitativă și populistă, să vibreze alaturi de noi și să i se strige sloganurile care s-au stins pe vârful limbii lor pentru că nu a fost curaj suficient în spatele lor pentru a le propulsa afară din piept, cât mai departe spre Cer!

Fiecare suflet știe acum de R O M Â N I A și de românii uniți pentru valori înalte, pentru copiii de mâine, pentru principii curate, corecte și valoroase!

Toți au privit marea vie de oameni și au descoperit un popor care crede într-o minte liberă de constrângeri sociale, care arată lumii că a fi Demn, și Bun, și Drept, și Curat este o normalitate! Unde? În România, țara de pe glob care acum dă lecții de democrație dupa 70 de ani de comunism și după generații întregi sacrificate pentru o democrație traită pe viu, nu doar pe hârtie.

Noi, românii, am ajuns glasul Europei, Americii și Asiei la un loc. Le aducem, cu forță și curaj, mai aproape visul că se poate! Ceea ce popoare de sute de milioane de oameni nu au reușit de decenii, reușim noi printr-un glas unit!

Pe fețele românilor se vede demninatea și lumina unei noi generații de suflete, cu inimi suficient de mari și de puternice cât să poată produce o transformare a conștiinței la nivel global...

Deci: DA, SE POATE! Acesta este mesajul pe care românii îl transmit acum în lume.

Crează în mintea tuturor ideea de "posibilitate în unitate", ideea de voință comună și cumulată într-un singur scop: Umanitate!

Avem prieteni în toate țările din lume, care în aceste două săptămâni mi-au trimis mesaje absolut înălțătoare, emanând admirația și respectul pentru neamul nostru, transmițându-ne mesajul lor de susținere,îimpreună cu rugaciunile lor.

Aici în Bali, suntem înconjurați de oameni din toate culturile, naționalitățile și religiile. Toți știu că suntem români, pentru că suntem singurii români pe care îi știu aici și, peste tot pe unde mergem, suntem asaltați de entuziasmul lor, de dorința lor de ne împărtăși admirația și respectul pe care îl au față de ceea ce românii crează acum în lume.

Pentru prima oară, de când călătorim, de atâția ani, când suntem întrebați:
"Where are you from?"
Romania!
...primim imediat reacția: "Oh, My God!!! Romanians are soooo amazing people, so great exampe for all the nations and for all the man kind!" - Thony - Germania

" - De unde sunteți?
România!
O, Doamne! Românii sunt niște oameni extraordinari, un exemplu măreț pentru toate popoarele de pe glob și pentru întreaga umanitate!" - Marco – Germania

Sau...
"You guys create a shift in human consciousness right in this very moment! You show the whole world the great spirit your nation has, the strength and values, the purity of your hearts! We, as americans should take your example and do the same!". - Robin, USA

"Voi creați o transformare în conștiința umană, chiar în acest moment! Voi dovediți lumii întregi ce spirit și valori puternice deține poporul vostru, precum și puritatea inimilor voastre! Și noi, americanii, ar trebui să vă urmăm exemplul și să acționăm în același fel!" - Robin, USA

Suflete din toata lumea, prezente în jurul nostru, ne transmit dragostea lor pentru poporul noatru, pentru valorile pe care noi le inspirăm în celelalte nații și pentru o nouă Romanie care a răsărit de "nicăieri" și este purtată astăzi pe buzele tututor!

Acesta este modul în care oamenii ne văd pe noi, românii de Astazi!

Iar noi ducem mesajul lor mai departe, către tine, pentru că astăzi a fi român este o Onoare!


Comments

Post a Comment

V-a plăcut și...

Follow your heart and intuition!

* Your time is limited, so don't waste it living someone else's life!

* Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice!

* Have the courage to follow your heart and intuition!!! They somehow already know what you trully want to become.

* Stay hungry! Stay foolish!

Dumnezeu vrea ca tu să fii fericit/ă

Te-ai gândit vreodată că iubirea și acceptarea este tot ceea ce avem nevoie pe această lume?... Da, tot ce avem nevoie este iubire și acceptare. Însă noi ne refuzăm nouă înșine acestea și implicit, apoi, le refuzăm și celor din jur.
Te-ai gândit vreodată că de fapt atunci când nu accepți ceva sau critici ceva la altceineva, faci asta pentru că de fapt nu accepți ceva la tine?!... Și, implicit, când cineva critică sau condamnă ceva la tine, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el însuși/ ea însăși?... Sună mai simplu decât este (în teorie este întotdeauna mai ușor decât în practică), însă este și eliberator, deoarece, cu puțin exercițiu, dacă îți impui să îți aduci aminte și conștiezi că atunci când cineva te judecă și te condamnă, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el, deja nu te mai ”consumi” atât și, în cele din urmă, ajungi să nu te mai lași afectat și, poate, chiar să ai compasiune pentru persoana respectivă.
Așa că... ține minte că atunci când nu-ți place ceva l…

Gregg Braden: Emoțiile pot modifica ADN-ul