Skip to main content

Astăzi a fi român este o onoare

Articol de Ruxandra Mîndroceanu.

Fotografia aparține autoarei.
Românii... acest popor frumos și liber, respectat și apreciat...!

A venit, în sfârșit, și timpul nostru să strălucim în lume. Să avem un glas, să fim o putere în conștiință și uniți în inimă, să fim auziți în fiecare orășel de pe planetă, care are internet, facebook și youtube, fiecare suflet care a fost chinuit de istorie, de legi corupte, de guverne cu viziune opresivă, limitativă și populistă, să vibreze alaturi de noi și să i se strige sloganurile care s-au stins pe vârful limbii lor pentru că nu a fost curaj suficient în spatele lor pentru a le propulsa afară din piept, cât mai departe spre Cer!

Fiecare suflet știe acum de R O M Â N I A și de românii uniți pentru valori înalte, pentru copiii de mâine, pentru principii curate, corecte și valoroase!

Toți au privit marea vie de oameni și au descoperit un popor care crede într-o minte liberă de constrângeri sociale, care arată lumii că a fi Demn, și Bun, și Drept, și Curat este o normalitate! Unde? În România, țara de pe glob care acum dă lecții de democrație dupa 70 de ani de comunism și după generații întregi sacrificate pentru o democrație traită pe viu, nu doar pe hârtie.

Noi, românii, am ajuns glasul Europei, Americii și Asiei la un loc. Le aducem, cu forță și curaj, mai aproape visul că se poate! Ceea ce popoare de sute de milioane de oameni nu au reușit de decenii, reușim noi printr-un glas unit!

Pe fețele românilor se vede demninatea și lumina unei noi generații de suflete, cu inimi suficient de mari și de puternice cât să poată produce o transformare a conștiinței la nivel global...

Deci: DA, SE POATE! Acesta este mesajul pe care românii îl transmit acum în lume.

Crează în mintea tuturor ideea de "posibilitate în unitate", ideea de voință comună și cumulată într-un singur scop: Umanitate!

Avem prieteni în toate țările din lume, care în aceste două săptămâni mi-au trimis mesaje absolut înălțătoare, emanând admirația și respectul pentru neamul nostru, transmițându-ne mesajul lor de susținere,îimpreună cu rugaciunile lor.

Aici în Bali, suntem înconjurați de oameni din toate culturile, naționalitățile și religiile. Toți știu că suntem români, pentru că suntem singurii români pe care îi știu aici și, peste tot pe unde mergem, suntem asaltați de entuziasmul lor, de dorința lor de ne împărtăși admirația și respectul pe care îl au față de ceea ce românii crează acum în lume.

Pentru prima oară, de când călătorim, de atâția ani, când suntem întrebați:
"Where are you from?"
Romania!
...primim imediat reacția: "Oh, My God!!! Romanians are soooo amazing people, so great exampe for all the nations and for all the man kind!" - Thony - Germania

" - De unde sunteți?
România!
O, Doamne! Românii sunt niște oameni extraordinari, un exemplu măreț pentru toate popoarele de pe glob și pentru întreaga umanitate!" - Marco – Germania

Sau...
"You guys create a shift in human consciousness right in this very moment! You show the whole world the great spirit your nation has, the strength and values, the purity of your hearts! We, as americans should take your example and do the same!". - Robin, USA

"Voi creați o transformare în conștiința umană, chiar în acest moment! Voi dovediți lumii întregi ce spirit și valori puternice deține poporul vostru, precum și puritatea inimilor voastre! Și noi, americanii, ar trebui să vă urmăm exemplul și să acționăm în același fel!" - Robin, USA

Suflete din toata lumea, prezente în jurul nostru, ne transmit dragostea lor pentru poporul noatru, pentru valorile pe care noi le inspirăm în celelalte nații și pentru o nouă Romanie care a răsărit de "nicăieri" și este purtată astăzi pe buzele tututor!

Acesta este modul în care oamenii ne văd pe noi, românii de Astazi!

Iar noi ducem mesajul lor mai departe, către tine, pentru că astăzi a fi român este o Onoare!


Comments

Post a Comment

V-a plăcut și...

Seminar „Îndrăznește să visezi! E viața ta!”

Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta?
Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă?
Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel:
Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc s-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.
În acest seminar vom vorbi despre o temă foarte dragă mie, despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii.
Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.
În afară de vise, vom ma…

Ai încredere! Cineva, acolo sus, te iubește

Ce-ai face dacă ai avea mai multă încredere? (Careeste acel lucru pe care îți dorești să îl faci, dar din cauza lipsei de încredere nu ai îndrăznit?)
Cred că nimic nu contează mai mult decât abilitatea de a vedea lumea prin proprii tăi ochi. Stabilitatea pe care nu o putem găsi în lumea exterioară (din cauza agitației, multitudinii de informații cu care suntem bombardați neîncetat și a vitezei amețitoare cu care se petrec lucrurile) trebuie să ne-o creăm noi înșine, în interior, prin iubire de sine și prin încredere (în sine și în Dumnezeu).
Deși nu prea ne punem problema, încrederea în sine are un mare impact asupra vieții noastre (personale, profesionale), asupra relațiilor cu cei din jur, precum și a fericirii personale.
Puterea încrederii în propria persoană este mai mult decât un sentiment, este un element de motivare și inspiră modul în care te comporți. Pentru că dacă ai încredere în modul tău de a gândi și în raționamentele tale, există șanse mai mari să acționezi și să faci …

I get more clarity everyday!

Am din ce în ce mai multă claritate în gândire!