Skip to main content

Bucură-te de viață în 2018!

Viața trebuie trăită pas cu pas.  Adevărata bucurie a vieții este călătoria în sine.
Dacă și tu îți dorești o viață mai împlinită în care să te bucuri mai mult de ”călătorie”, atunci acest workshop este pentru tine.

Vom vorbi despre valori și vom stabili priorități... Vom vorbi despre obiceiuri și despre importanța lor, ele având puterea de a ne conduce acolo unde ne dorim.

Vom conștientiza că nu suntem la mila circumstanțelor, ci că noi suntem cei care facem lucrurile să se întâmple, prin acțiunile noastre, prin modul de a gândi, prin atitudinea față de viață pe care o avem.

Îmi place să văd acest workshop ca un punct de cotitură în viață, pentru că în momentul în care conștientizezi ce este cu adevărat important pentru tine ai mai multe șanse să ajungi acolo unde îți dorești.

Acest workshop este pentru tine fie că știi ce îți dorești de la anul 2018, fie că nu. În cele 4 ore pe care le vom petrece împreună, vom răspunde la întrebări importante nu numai pentru 2018, ci pentu întreaga noastră viață. Vom face introspecții, vom avea revelații, vom face bilanțuri și vom stabili ce vrem să facem de acum înainte... Vom conștientiza cum vrem, de fapt, să arate viața noastră.

Iar la final ne vom juca puțin în timp ce vom realiza Panoul cu Obiective (Vision Board) pe anul 2018, poate primul pas – conștient – din restul călătoriei tale.

Garanția unei vieți împlinite începe cu tine. Și, poate ai observat deja că, mai tot timpul primești în viață ceea ce consideri că meriți...

Eu cred că meriți mai mult!

Tu ce crezi?


INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 95 lei și 4h din timpul tău, care s-ar putea să fie cel mai frumos cadou pe care ți-l oferi în acest an.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

DATA
27.01.2018, ora 10:00 - 14:00

LOCAȚIA
Str. Domnească, Nr. 105, Et. 2, Camera 3 (Clădirea NAVEXIM Cadastru).


Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate):
http://eepurl.com/dgHH0b


Comments

V-a plăcut și...

Workshop intenții 2019

Pentru că intențiile ne creează experiențele.


Acest workshop este despre tine!
Și deși am lucrat câteva ore ca să pregătesc descrierea la acest workshop, am ajuns la concluziacă feedback-ul pe care mi l-a dat prietena mea Elena Dolea spune tot:
”Ca să reușești ceva în această viață trebuie să știi ce vrei. Dacă nu știi ce vrei, e musai să afli. Workshop-ul de intenții, așa cum l-a conceput Elena, face lumină și în cea mai încețoșată minte. Pe măsură ce parcurgeam întrebările, mă descopeream pe mine însămi: am realizat câte am reușit să fac, ce am îmbunătățit anul care a trecut și am știut clar ce să aleg pentru noul an. Am observat că doar simplul fapt de a pune pe hârtie niște intenții, dorințe nespuse, a făcut ca acestea să se întâmple/realizeze. Cât despre dream board (panoul cu obiective)... e cea mai ușoară și eficientă metodă de împlinire a viselor. Și asta o spun eu, o persoană pragmatică. Am de gând să fac din acest workshop un obicei!”
Suntem în fiecare moment la distanța de...…

Am să mă iubesc...

Am să mă iubesc. Am să mă iubesc, în sfârşit și cu adevărat. Am să mă iubesc fiindcă acum ştiu că eu sunt tot ce am, că eu sunt cea mai bună prietenă a mea, familia mea, totul meu. Am să mă iubesc atât de mult încât singura persoană de care voi depinde de acum, voi fi eu. Am să mă iubesc cu tot ce însemn, cu toate defectele mele, cu toate slăbiciunile, neputinţele şi decăderile mele. Am să mă iubesc atât de mult, încât niciodată nu voi mai gândi despre mine că sunt urâtă - indiferent ce formă va lua trupul meu - şi nu voi mai lăsa pe nimeni să mă încarce cu complexe. Am să mă iubesc atât de mult încât voi înţelege că sunt unică în lume şi că nu pot fi comparată cu nimeni, că scopul meu este să fiu cea mai bună varianta a mea, nu să mă irosesc concurând cu alţii sau încercând să depăşesc pe cineva. Am să mă iubesc atât de mult încât îmi voi tolera slăbiciunile şi nu-mi voi mai condamna neputinţele. Am să mă iubesc atât de mult încât îmi voi ierta rătăcirile şi decăderile, îngăduindu-mi să …

Workshop ”Ai grijă de tine, femeie frumoasă!”

Ce ai face astăzi - cum ți-ai petrece ziua - dacă te-ai iubi mai mult?

În acest workshop vom vorbi despre iubire și, în special, despre iubirea pentru tine. Vom vedea DE CE este atât de important să ai grija de tine și, mai ales, vom vedea CUM putem face asta. Vei înțelege că, de fapt, atunci când ai grijă de tine însăți, ai grijă de lumea întreagă, pentru că ești încărcată cu iubire și energie (nu cu frustrări, supărări și stres).
De ce este bine să ai griă de tine cred că este evident, cu toate acestea voi enumera câteva dintre beneficii pe care poate nu le-ai luat în considerare: - Vei fi mai sănătoasă, vei avea o mai bună stare de spirit și vei simți cum bunăstarea își face, încetul cu încetul, loc în viața ta, pentru că se va diminua nivelul de stres.
- Te vei bucura de o capacitate mai mare de concentrare, ceea ce te va ajuta să ai mai multă claritate și, în același timp, să fii mai eficientă în ceea ce faci.
- Vei depăși frici și astfel vei fi mai încrezătoare, nu vei mai amâna…