Skip to main content

Bucură-te de viață în 2018!

Viața trebuie trăită pas cu pas.  Adevărata bucurie a vieții este călătoria în sine.
Dacă și tu îți dorești o viață mai împlinită în care să te bucuri mai mult de ”călătorie”, atunci acest workshop este pentru tine.

Vom vorbi despre valori și vom stabili priorități... Vom vorbi despre obiceiuri și despre importanța lor, ele având puterea de a ne conduce acolo unde ne dorim.

Vom conștientiza că nu suntem la mila circumstanțelor, ci că noi suntem cei care facem lucrurile să se întâmple, prin acțiunile noastre, prin modul de a gândi, prin atitudinea față de viață pe care o avem.

Îmi place să văd acest workshop ca un punct de cotitură în viață, pentru că în momentul în care conștientizezi ce este cu adevărat important pentru tine ai mai multe șanse să ajungi acolo unde îți dorești.

Acest workshop este pentru tine fie că știi ce îți dorești de la anul 2018, fie că nu. În cele 4 ore pe care le vom petrece împreună, vom răspunde la întrebări importante nu numai pentru 2018, ci pentu întreaga noastră viață. Vom face introspecții, vom avea revelații, vom face bilanțuri și vom stabili ce vrem să facem de acum înainte... Vom conștientiza cum vrem, de fapt, să arate viața noastră.

Iar la final ne vom juca puțin în timp ce vom realiza Panoul cu Obiective (Vision Board) pe anul 2018, poate primul pas – conștient – din restul călătoriei tale.

Garanția unei vieți împlinite începe cu tine. Și, poate ai observat deja că, mai tot timpul primești în viață ceea ce consideri că meriți...

Eu cred că meriți mai mult!

Tu ce crezi?


INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 95 lei și 4h din timpul tău, care s-ar putea să fie cel mai frumos cadou pe care ți-l oferi în acest an.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

DATA
27.01.2018, ora 10:00 - 14:00

LOCAȚIA
Str. Domnească, Nr. 105, Et. 2, Camera 3 (Clădirea NAVEXIM Cadastru).


Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate):
http://eepurl.com/dgHH0b


Comments

V-a plăcut și...

Seminar „Îndrăznește să visezi! E viața ta!”

Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta?
Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă?
Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel:
Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc s-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.
În acest seminar vom vorbi despre o temă foarte dragă mie, despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii.
Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.
În afară de vise, vom ma…

Trăiește pentru fiecare zi

”Nu mai trăi pentru weekend, trăiește pentru fiecare zi a săptămânii.” (Richard Branson)

Ce am învățat de la concertul Scorpions?

Săptămâna trecută am avut parte de o mult dorită și necesară ieșire din cotidian: am fost la concertul Scorpions la București.

Mă așteptam să fie fain, dar mă bucur să pot spune că mi-a depășit așteptările. În afară de muzica bună, acest concert a venit la pachet cu niște reflecții importante și confirmări cu privire la ceea ce înseamnă succes și a-ți trăi viața în termenii tăi, lecții esențiale dacă vrei să trăiești o viață plină de sens.
Să încep cu începutul: Înclin să cred că toată lumea știe cine este ”Scorpions” și probabil multora le plac melodiile lor, mai ales baladele care au un mesaj foarte puternic și o linie melodică foarte faină. În ciuda faptului că îmi place ”Scorpions”, nu pt spune că sunt un mare fan (chestia asta cu fanii înrăiți pur și simplu nu mă caracterizează, la mine există doar lucruri și oameni pe care fie îi apreciez, fie îmi plac foarte mult... dar fără a călca pe picioare sau în picioare pe nimeni pentru asta J). Deși cei de la ”Scorpions” sunt oameni cu …