Skip to main content

Bucură-te de viață în 2018!

Viața trebuie trăită pas cu pas.  Adevărata bucurie a vieții este călătoria în sine.
Dacă și tu îți dorești o viață mai împlinită în care să te bucuri mai mult de ”călătorie”, atunci acest workshop este pentru tine.

Vom vorbi despre valori și vom stabili priorități... Vom vorbi despre obiceiuri și despre importanța lor, ele având puterea de a ne conduce acolo unde ne dorim.

Vom conștientiza că nu suntem la mila circumstanțelor, ci că noi suntem cei care facem lucrurile să se întâmple, prin acțiunile noastre, prin modul de a gândi, prin atitudinea față de viață pe care o avem.

Îmi place să văd acest workshop ca un punct de cotitură în viață, pentru că în momentul în care conștientizezi ce este cu adevărat important pentru tine ai mai multe șanse să ajungi acolo unde îți dorești.

Acest workshop este pentru tine fie că știi ce îți dorești de la anul 2018, fie că nu. În cele 4 ore pe care le vom petrece împreună, vom răspunde la întrebări importante nu numai pentru 2018, ci pentu întreaga noastră viață. Vom face introspecții, vom avea revelații, vom face bilanțuri și vom stabili ce vrem să facem de acum înainte... Vom conștientiza cum vrem, de fapt, să arate viața noastră.

Iar la final ne vom juca puțin în timp ce vom realiza Panoul cu Obiective (Vision Board) pe anul 2018, poate primul pas – conștient – din restul călătoriei tale.

Garanția unei vieți împlinite începe cu tine. Și, poate ai observat deja că, mai tot timpul primești în viață ceea ce consideri că meriți...

Eu cred că meriți mai mult!

Tu ce crezi?


INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 95 lei și 4h din timpul tău, care s-ar putea să fie cel mai frumos cadou pe care ți-l oferi în acest an.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

DATA
27.01.2018, ora 10:00 - 14:00

LOCAȚIA
Str. Domnească, Nr. 105, Et. 2, Camera 3 (Clădirea NAVEXIM Cadastru).


Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate):
http://eepurl.com/dgHH0b


Comments

V-a plăcut și...

IKIGAI – Tu ce vrei să fii când ai să crești mare?

Seminar exclusiv pentru studenți {gratuit}


”Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți face oamenilor este permisiunea și încurajarea de a visa, de a fi ei înșiși și, cel mai important, de a-și trăi viața cu pasiune, așa cum își doresc.”  (Keith Abraham)
Acest seminar se adresează studenților care doresc să evolueze personal sau profesional, care au sau își doresc să aibă un ideal, care au o motivație, precum și celor care își caută o motivație în viață, celor care doresc să-și depășească condiția actuală, celor care doresc să se descopere sau să descopere ce-și doresc în viață.
În acest seminar vom vorbi despre subiecte precum: - imaginea de sine și stima de sine; - tipuri de personalitate; - aptitudini, abilități și deprinderi; - interese și valori; - obiective și obiceiuri; - importanța perspectivei și puterea persistenței; - vise și pasiuni.

* Dacă ești dispus să-ți schimbi modul de a gândi, tu îți poți schimba întreaga viață. * (Louise Hay)

Locația
Str. Brăilei, Nr. 165A, Et. 1 (Clăd…

Cărți pe care le recomand din toată inima

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Dumnezeu vrea ca tu să fii fericit/ă

Te-ai gândit vreodată că iubirea și acceptarea este tot ceea ce avem nevoie pe această lume?... Da, tot ce avem nevoie este iubire și acceptare. Însă noi ne refuzăm nouă înșine acestea și implicit, apoi, le refuzăm și celor din jur.
Te-ai gândit vreodată că de fapt atunci când nu accepți ceva sau critici ceva la altceineva, faci asta pentru că de fapt nu accepți ceva la tine?!... Și, implicit, când cineva critică sau condamnă ceva la tine, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el însuși/ ea însăși?... Sună mai simplu decât este (în teorie este întotdeauna mai ușor decât în practică), însă este și eliberator, deoarece, cu puțin exercițiu, dacă îți impui să îți aduci aminte și conștiezi că atunci când cineva te judecă și te condamnă, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el, deja nu te mai ”consumi” atât și, în cele din urmă, ajungi să nu te mai lași afectat și, poate, chiar să ai compasiune pentru persoana respectivă.
Așa că... ține minte că atunci când nu-ți place ceva l…