Skip to main content

Bucură-te de viață în 2018!

Viața trebuie trăită pas cu pas.  Adevărata bucurie a vieții este călătoria în sine.
Dacă și tu îți dorești o viață mai împlinită în care să te bucuri mai mult de ”călătorie”, atunci acest workshop este pentru tine.

Vom vorbi despre valori și vom stabili priorități... Vom vorbi despre obiceiuri și despre importanța lor, ele având puterea de a ne conduce acolo unde ne dorim.

Vom conștientiza că nu suntem la mila circumstanțelor, ci că noi suntem cei care facem lucrurile să se întâmple, prin acțiunile noastre, prin modul de a gândi, prin atitudinea față de viață pe care o avem.

Îmi place să văd acest workshop ca un punct de cotitură în viață, pentru că în momentul în care conștientizezi ce este cu adevărat important pentru tine ai mai multe șanse să ajungi acolo unde îți dorești.

Acest workshop este pentru tine fie că știi ce îți dorești de la anul 2018, fie că nu. În cele 4 ore pe care le vom petrece împreună, vom răspunde la întrebări importante nu numai pentru 2018, ci pentu întreaga noastră viață. Vom face introspecții, vom avea revelații, vom face bilanțuri și vom stabili ce vrem să facem de acum înainte... Vom conștientiza cum vrem, de fapt, să arate viața noastră.

Iar la final ne vom juca puțin în timp ce vom realiza Panoul cu Obiective (Vision Board) pe anul 2018, poate primul pas – conștient – din restul călătoriei tale.

Garanția unei vieți împlinite începe cu tine. Și, poate ai observat deja că, mai tot timpul primești în viață ceea ce consideri că meriți...

Eu cred că meriți mai mult!

Tu ce crezi?


INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 95 lei și 4h din timpul tău, care s-ar putea să fie cel mai frumos cadou pe care ți-l oferi în acest an.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

DATA
27.01.2018, ora 10:00 - 14:00

LOCAȚIA
Str. Domnească, Nr. 105, Et. 2, Camera 3 (Clădirea NAVEXIM Cadastru).


Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate):
http://eepurl.com/dgHH0b


Comments

V-a plăcut și...

Ce am învățat de la concertul Scorpions?

Săptămâna trecută am avut parte de o mult dorită și necesară ieșire din cotidian: am fost la concertul Scorpions la București.

Mă așteptam să fie fain, dar mă bucur să pot spune că mi-a depășit așteptările. În afară de muzica bună, acest concert a venit la pachet cu niște reflecții importante și confirmări cu privire la ceea ce înseamnă succes și a-ți trăi viața în termenii tăi, lecții esențiale dacă vrei să trăiești o viață plină de sens.
Să încep cu începutul: Înclin să cred că toată lumea știe cine este ”Scorpions” și probabil multora le plac melodiile lor, mai ales baladele care au un mesaj foarte puternic și o linie melodică foarte faină. În ciuda faptului că îmi place ”Scorpions”, nu pt spune că sunt un mare fan (chestia asta cu fanii înrăiți pur și simplu nu mă caracterizează, la mine există doar lucruri și oameni pe care fie îi apreciez, fie îmi plac foarte mult... dar fără a călca pe picioare sau în picioare pe nimeni pentru asta J). Deși cei de la ”Scorpions” sunt oameni cu …

Lumina este totul

”Lumina ca și sunetul este ceva extraordinar. Pictorii încearcă să pună lumina pe pânză; fotografia încearcă să prindă lumina; există lumina unei singure lămpi într-o noapte întunecoasă sau lumina care se află pe fața altuia, lumina care se află înapoia ochilor. Lumina pe care o văd ochii nu este lumina de pe apă; această lumină este atât de deosebită, atât de vastă încât nu poate intra în câmpul îngust al ochiului. Această lumină, ca și sunetul, se mișcă la nesfârșit, - înăuntru și în afară – ca și fluxul și reflexul mării. Și dacă stai foarte liniștit, tu mergi cu ea, dar nu în închipuire sau senzorial; mergi cu ea fără să știi, în afara măsurii timpului.
Frumusețea acestei lumini, ca și a iubirii, este de a nu putea fi atinsă, de a nu putea fi pusă în cuvânt. Însă ea era acolo – în umbră, în spațiul deschis, în casă, în fereastra de peste drum, și în râsul acelor copii. Fără lumina aceea, ceea ce vedeți este cu totul neînsemnat, căci lumina este totul.” (J. Krishnamurti)

Să nu renunți niciodată!

Van Gogh a vândut un singur tablou pe perioada vieţii lui. Şi acesta surorii lui, pe un preţ infim. Asta nu l-a oprit, însă, să picteze peste 800 de tablouri.

În 1954, Jimmy Denny, managerul lui Grand Ole Opry, l-a concediat pe Elvis Presley, după un singur concert. I-a spus: "Nu vei ajunge nicăieri, fiule. Mai bine te-ai întoarce la condus camioane.
Beethoven a fost considerat de către profesorii săi fără nicio şansă ca şi compozitor. Nu i-a ascultat însă, şi a compus, fiind complet surd, 5 dintre cele mai bune simfonii ale sale.
Albert Einstein nu a vorbit până la 4 ani şi nu a citit până la 7. Una dintre profesoare l-a descris ca fiind "încet la minte, nesociabil şi pierdut pentru totdeauna în vise prosteşti". A fost exmatriculat de la şcoală şi a pierdut admiterea la Politehnica de la Zürich. Totuşi, a învăţat să vorbească, să citească şi chiar să facă puţină matematică si fizică, nu?
În 1944, Emmeline Snively, directoarea unei agenţii de modeling, i-a spus modelei aspi…