Skip to main content

Ai grijă de tine, femeie frumoasă!


Ce ai face astăzi - cum ți-ai petrece ziua - dacă te-ai iubi mai mult?

În acest workshop vom vorbi despre iubirea de sine și vom vedea DE CE este atât de important să ai grija de tine și, mai ales, vom vedea CUM putem face asta. Vei înțelege că, de fapt, atunci când ai grijă de tine însăți, ai grijă de lumea întreagă, pentru că ești încărcată cu iubire și energie (nu cu frustrări, supărări și stres).

De ce este bine să ai griă de tine cred că este evident, cu toate acestea voi enumera câteva dintre beneficii pe care poate nu le-ai luat în considerare:
- Vei fi mai sănătoasă, vei avea o mai bună stare de spirit și vei simți cum bunăstarea își face, încetul cu încetul, loc în viața ta, pentru că se va diminua nivelul de stres.

- Te vei bucura de o capacitate mai mare de concentrare, ceea ce te va ajuta să ai mai multă claritate și, în același timp, să fii mai eficientă în ceea ce faci.

- Vei depăși frici și astfel vei fi mai încrezătoare, nu vei mai amâna lucruri pe care, poate, îți dorești să le faci de multă vreme.

- Vei crește din ce în ce mai mult și vei deveni din ce în ce mai armonioasă.

- Și, nu în ultimul rând, vei fi mai fericită.

Având din ce în ce mai mult grijă de tine, iubindu-te din ce în ce mai mult, vei avea mai puține frustrări și resentimente, și vei reuși să vindeci răni emoționale.

În concluzie...

Ce câștigi dacă vii la acest workshop?
- O altă perspectivă asupra lucrurilor și o nouă viziune asupra vieții tale. Plus idei practice, ușor de integrat în viața de zi cu zi, care dacă le pui în practică vor duce la mari schimbări pozitive în viața ta.

Ce pierzi daca nu vii la acest workshop?
- O șansă de a-ți face viața mai frumoasă.

Recomand din toată inima acest seminar celor care cred că POT și știu că VOR  să aibă o viață mai frumoasă și mai împlinită.

INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 4h din timpul tău și 90 lei, dacă plătești până la data de 15 martie sau 130 lei, la data evenimentului.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

LOCAȚIA
Str. Brăilei nr. 165b, Et. 1 (lânga Restaurant Spartan)

Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate):
http://eepurl.com/dlV339


Comments

V-a plăcut și...

IKIGAI – Tu ce vrei să fii când ai să crești mare?

Seminar exclusiv pentru studenți {gratuit}


”Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți face oamenilor este permisiunea și încurajarea de a visa, de a fi ei înșiși și, cel mai important, de a-și trăi viața cu pasiune, așa cum își doresc.”  (Keith Abraham)
Acest seminar se adresează studenților care doresc să evolueze personal sau profesional, care au sau își doresc să aibă un ideal, care au o motivație, precum și celor care își caută o motivație în viață, celor care doresc să-și depășească condiția actuală, celor care doresc să se descopere sau să descopere ce-și doresc în viață.
În acest seminar vom vorbi despre subiecte precum: - imaginea de sine și stima de sine; - tipuri de personalitate; - aptitudini, abilități și deprinderi; - interese și valori; - obiective și obiceiuri; - importanța perspectivei și puterea persistenței; - vise și pasiuni.

* Dacă ești dispus să-ți schimbi modul de a gândi, tu îți poți schimba întreaga viață. * (Louise Hay)

Locația
Str. Brăilei, Nr. 165A, Et. 1 (Clăd…

Cărți pe care le recomand din toată inima

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Dumnezeu vrea ca tu să fii fericit/ă

Te-ai gândit vreodată că iubirea și acceptarea este tot ceea ce avem nevoie pe această lume?... Da, tot ce avem nevoie este iubire și acceptare. Însă noi ne refuzăm nouă înșine acestea și implicit, apoi, le refuzăm și celor din jur.
Te-ai gândit vreodată că de fapt atunci când nu accepți ceva sau critici ceva la altceineva, faci asta pentru că de fapt nu accepți ceva la tine?!... Și, implicit, când cineva critică sau condamnă ceva la tine, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el însuși/ ea însăși?... Sună mai simplu decât este (în teorie este întotdeauna mai ușor decât în practică), însă este și eliberator, deoarece, cu puțin exercițiu, dacă îți impui să îți aduci aminte și conștiezi că atunci când cineva te judecă și te condamnă, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el, deja nu te mai ”consumi” atât și, în cele din urmă, ajungi să nu te mai lași afectat și, poate, chiar să ai compasiune pentru persoana respectivă.
Așa că... ține minte că atunci când nu-ți place ceva l…