Skip to main content

Ai grijă de tine, femeie frumoasă!


Ce ai face astăzi - cum ți-ai petrece ziua - dacă te-ai iubi mai mult?

În acest workshop vom vorbi despre iubirea de sine și vom vedea DE CE este atât de important să ai grija de tine și, mai ales, vom vedea CUM putem face asta. Vei înțelege că, de fapt, atunci când ai grijă de tine însăți, ai grijă de lumea întreagă, pentru că ești încărcată cu iubire și energie (nu cu frustrări, supărări și stres).

De ce este bine să ai griă de tine cred că este evident, cu toate acestea voi enumera câteva dintre beneficii pe care poate nu le-ai luat în considerare:
- Vei fi mai sănătoasă, vei avea o mai bună stare de spirit și vei simți cum bunăstarea își face, încetul cu încetul, loc în viața ta, pentru că se va diminua nivelul de stres.

- Te vei bucura de o capacitate mai mare de concentrare, ceea ce te va ajuta să ai mai multă claritate și, în același timp, să fii mai eficientă în ceea ce faci.

- Vei depăși frici și astfel vei fi mai încrezătoare, nu vei mai amâna lucruri pe care, poate, îți dorești să le faci de multă vreme.

- Vei crește din ce în ce mai mult și vei deveni din ce în ce mai armonioasă.

- Și, nu în ultimul rând, vei fi mai fericită.

Având din ce în ce mai mult grijă de tine, iubindu-te din ce în ce mai mult, vei avea mai puține frustrări și resentimente, și vei reuși să vindeci răni emoționale.

În concluzie...

Ce câștigi dacă vii la acest workshop?
- O altă perspectivă asupra lucrurilor și o nouă viziune asupra vieții tale. Plus idei practice, ușor de integrat în viața de zi cu zi, care dacă le pui în practică vor duce la mari schimbări pozitive în viața ta.

Ce pierzi daca nu vii la acest workshop?
- O șansă de a-ți face viața mai frumoasă.

Recomand din toată inima acest seminar celor care cred că POT și știu că VOR  să aibă o viață mai frumoasă și mai împlinită.

INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 4h din timpul tău și 90 lei, dacă plătești până la data de 15 martie sau 130 lei, la data evenimentului.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

LOCAȚIA
Str. Brăilei nr. 165b, Et. 1 (lânga Restaurant Spartan)

Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate):
http://eepurl.com/dlV339


Comments

V-a plăcut și...

Seminar „Îndrăznește să visezi! E viața ta!”

Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta?
Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă?
Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel:
Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc s-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.
În acest seminar vom vorbi despre o temă foarte dragă mie, despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii.
Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.
În afară de vise, vom ma…

Trăiește pentru fiecare zi

”Nu mai trăi pentru weekend, trăiește pentru fiecare zi a săptămânii.” (Richard Branson)

Ce am învățat de la concertul Scorpions?

Săptămâna trecută am avut parte de o mult dorită și necesară ieșire din cotidian: am fost la concertul Scorpions la București.

Mă așteptam să fie fain, dar mă bucur să pot spune că mi-a depășit așteptările. În afară de muzica bună, acest concert a venit la pachet cu niște reflecții importante și confirmări cu privire la ceea ce înseamnă succes și a-ți trăi viața în termenii tăi, lecții esențiale dacă vrei să trăiești o viață plină de sens.
Să încep cu începutul: Înclin să cred că toată lumea știe cine este ”Scorpions” și probabil multora le plac melodiile lor, mai ales baladele care au un mesaj foarte puternic și o linie melodică foarte faină. În ciuda faptului că îmi place ”Scorpions”, nu pt spune că sunt un mare fan (chestia asta cu fanii înrăiți pur și simplu nu mă caracterizează, la mine există doar lucruri și oameni pe care fie îi apreciez, fie îmi plac foarte mult... dar fără a călca pe picioare sau în picioare pe nimeni pentru asta J). Deși cei de la ”Scorpions” sunt oameni cu …