Skip to main content

Iubirea ta începe cu tine


Cu toții am auzit îndemnul ”Iubește-l pe aproapele tău”, din păcate, ce nu prea am auzit, sau nu am reținut, sau nu am înțeles este continuarea... „ca pe tine însuți”.
”Iubește-l pe aproapele tău ca pe tine însuți” (Matei 22,39)

Singurele lucruri de care avem nevoie pe această lume sunt: iubirea și acceptarea. Însă cum, prea adesea, noi ne refuzăm nouă înșine acestea, nu avem de unde să le oferim mai departe celor dragi. Ai observat că tu ești cel care condamni cel mai aspru?!... Că te critici cel mai sever?!...

Întrebare:
”Dacă cineva/ un prieten ți-ar vorbi așa cum îți vorbești tu ție, l-ai mai considera prieten?... Ai mai continua să stai de vorbă cu el?”

Dacă tu duci lipsă de iubire și compasiune tu însuți, cum este posibil să oferi iubire și compasiune altcuiva?!...Poți să dai ceva ce nu ai?

În acest seminar vom vorbi despre inimă, emoții și sentimente.

Vom vedea de ce este necesar să ne iubim pe noi înșine și vom conștientiza că merităm să fim iubiți doar pentru simplul fapt că existăm, că suntem. Vom înțelege că fiecare este unic și valoros în felul său.

Vom vedea până unde este iubire de sine și de unde începe egoismul. De ce este sănătos să stabilim ”granițe” cu cei din jur și de ce este important să spunem NU. Și cum putem face asta.

Vom vindeca o parte din durerile pe care le purtăm în suflet.

Să ai compasiune și iubire față de tine nu este egoist, este absolut necesar! Pentru că altfel nu vei avea de unde să oferi iubire și compasiune (pentru că vei fi plin de frustrări și resentimente).
  
Investiția ta pentru acest seminar: 60 lei și 1h 30 min din timpul tău. Dacă plătești până la data de 20 februarie, investiția ta este de numai 45 lei.
Șomerii și studenții beneficiaza de reducere 50% (30 lei).

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

Locație
Hotel ”Dunărea” – Sala Business”
Str. Domnească, Nr. 13 (la intersecție cu Str. Brăilei)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:

Comments

V-a plăcut și...

Follow your heart and intuition!

* Your time is limited, so don't waste it living someone else's life!

* Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice!

* Have the courage to follow your heart and intuition!!! They somehow already know what you trully want to become.

* Stay hungry! Stay foolish!

Dumnezeu vrea ca tu să fii fericit/ă

Te-ai gândit vreodată că iubirea și acceptarea este tot ceea ce avem nevoie pe această lume?... Da, tot ce avem nevoie este iubire și acceptare. Însă noi ne refuzăm nouă înșine acestea și implicit, apoi, le refuzăm și celor din jur.
Te-ai gândit vreodată că de fapt atunci când nu accepți ceva sau critici ceva la altceineva, faci asta pentru că de fapt nu accepți ceva la tine?!... Și, implicit, când cineva critică sau condamnă ceva la tine, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el însuși/ ea însăși?... Sună mai simplu decât este (în teorie este întotdeauna mai ușor decât în practică), însă este și eliberator, deoarece, cu puțin exercițiu, dacă îți impui să îți aduci aminte și conștiezi că atunci când cineva te judecă și te condamnă, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el, deja nu te mai ”consumi” atât și, în cele din urmă, ajungi să nu te mai lași afectat și, poate, chiar să ai compasiune pentru persoana respectivă.
Așa că... ține minte că atunci când nu-ți place ceva l…

Gregg Braden: Emoțiile pot modifica ADN-ul