Skip to main content

Iubirea ta începe cu tine


Cu toții am auzit îndemnul ”Iubește-l pe aproapele tău”, din păcate, ce nu prea am auzit, sau nu am reținut, sau nu am înțeles este continuarea... „ca pe tine însuți”.
”Iubește-l pe aproapele tău ca pe tine însuți” (Matei 22,39)

Singurele lucruri de care avem nevoie pe această lume sunt: iubirea și acceptarea. Însă cum, prea adesea, noi ne refuzăm nouă înșine acestea, nu avem de unde să le oferim mai departe celor dragi. Ai observat că tu ești cel care condamni cel mai aspru?!... Că te critici cel mai sever?!...

Întrebare:
”Dacă cineva/ un prieten ți-ar vorbi așa cum îți vorbești tu ție, l-ai mai considera prieten?... Ai mai continua să stai de vorbă cu el?”

Dacă tu duci lipsă de iubire și compasiune tu însuți, cum este posibil să oferi iubire și compasiune altcuiva?!...Poți să dai ceva ce nu ai?

În acest seminar vom vorbi despre inimă, emoții și sentimente.

Vom vedea de ce este necesar să ne iubim pe noi înșine și vom conștientiza că merităm să fim iubiți doar pentru simplul fapt că existăm, că suntem. Vom înțelege că fiecare este unic și valoros în felul său.

Vom vedea până unde este iubire de sine și de unde începe egoismul. De ce este sănătos să stabilim ”granițe” cu cei din jur și de ce este important să spunem NU. Și cum putem face asta.

Vom vindeca o parte din durerile pe care le purtăm în suflet.

Să ai compasiune și iubire față de tine nu este egoist, este absolut necesar! Pentru că altfel nu vei avea de unde să oferi iubire și compasiune (pentru că vei fi plin de frustrări și resentimente).
  
Investiția ta pentru acest seminar: 60 lei și 1h 30 min din timpul tău. Dacă plătești până la data de 20 februarie, investiția ta este de numai 45 lei.
Șomerii și studenții beneficiaza de reducere 50% (30 lei).

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

Locație
Hotel ”Dunărea” – Sala Business”
Str. Domnească, Nr. 13 (la intersecție cu Str. Brăilei)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:

Comments

V-a plăcut și...

Workshop intenții 2019

Pentru că intențiile ne creează experiențele.


Acest workshop este despre tine!
Și deși am lucrat câteva ore ca să pregătesc descrierea la acest workshop, am ajuns la concluziacă feedback-ul pe care mi l-a dat prietena mea Elena Dolea spune tot:
”Ca să reușești ceva în această viață trebuie să știi ce vrei. Dacă nu știi ce vrei, e musai să afli. Workshop-ul de intenții, așa cum l-a conceput Elena, face lumină și în cea mai încețoșată minte. Pe măsură ce parcurgeam întrebările, mă descopeream pe mine însămi: am realizat câte am reușit să fac, ce am îmbunătățit anul care a trecut și am știut clar ce să aleg pentru noul an. Am observat că doar simplul fapt de a pune pe hârtie niște intenții, dorințe nespuse, a făcut ca acestea să se întâmple/realizeze. Cât despre dream board (panoul cu obiective)... e cea mai ușoară și eficientă metodă de împlinire a viselor. Și asta o spun eu, o persoană pragmatică. Am de gând să fac din acest workshop un obicei!”
Suntem în fiecare moment la distanța de...…

Borcanul Recunoștinței

Mă bucur că nu am lăsat să treacă luna ianuarie fără să fi scris acest articol despre ”Borcanul Recunoștinței” (în engleză sună mai bine, dar asta e)...
Cred că era destul de clar ce e de făcut încă din instrucțiunile de pe borcan (și, oricum, fiecare poate, în funcție de creativitatea sa, fie să elimine, fie să adauge lucruri), dar mi-am zis că aș putea face câteva mici mențiuni, care s-ar putea dovedi de folos mai ales celor care au copii...
De exemplu, eu am implicat-o pe fetița mea de 6 ani și... nici nu vă imaginați ce fericită a putut să fie :) Cooptați-i și pe cei mici în acest joc, veți vedea că de multe ori ei sunt cei care vin cu borcanul seara și vă întreabă dacă nu vă apucați de scris lucruri frumoase pe jumătăți de bilețele, iar ei nici nu au nevoie de prea multe detalii sau de instrucțiuni, au un talent înnăscut pentru lucrurile astea... :) Este unul dintre cele mai simple lucruri pe care îl puteți face pentru a vă spori starea de bine și a vă bucura mai mult de viață.…

Să ai un an așa cum îți dorești!

La mulți ani! Noul An să fie așa cum îți dorești!
Apropo, tu cum îți dorești să fie anul 2019? Te-ai gândit măcar?... Știu, știu... toți ne dorim să fie un an mai bun! Eventual un an mai bun decât cel care a trecut... cu sănătate... cu bucurii... cu împliniri... etc. etc.
Ok... mai bun, mai bun... dar mai bun cum? Concret. Te-ai gândit?... Eu înclin să cred că nu, pentru că de cele mai multe ori ne mulțumim cu noțiunea abstractă de ”mai bun” și, de fapt, habar nu avem ce înseamnă asta în mod concret.
- Tu cum vrei să te simți în 2019? (Și, te rog, nu răspunde”bine”, căci este un termen la fel de vag pe care îl folosim încă și mai des.) Eu de exemplu, în 2019 vreau să simt încă și mai multă recunoștință. Vreau să simt bucurie... liniște sufletească... împlinire... etc. Acum e rândul tău să răspunzi la întrebare.
- Tu ce vrei să faci în 2019? Nu e nevoie să fie lucruri extraordinare, începe cu lucruri mici, cu lucrurile pe care le iei de-a gata, cu lucrurile mărunte pe lângă care treci…