Skip to main content

Ai încredere! Cineva, acolo sus, te iubeșteCe-ai face dacă ai avea mai multă încredere?
(Care  este acel lucru pe care îți dorești să îl faci, dar din cauza lipsei de încredere nu ai îndrăznit?)

Cred că nimic nu contează mai mult decât abilitatea de a vedea lumea prin proprii tăi ochi.
Stabilitatea pe care nu o putem găsi în lumea exterioară (din cauza agitației, multitudinii de informații cu care suntem bombardați neîncetat și a vitezei amețitoare cu care se petrec lucrurile) trebuie să ne-o creăm noi înșine, în interior, prin iubire de sine și prin încredere (în sine și în Dumnezeu).

Deși nu prea ne punem problema, încrederea în sine are un mare impact asupra vieții noastre (personale, profesionale), asupra relațiilor cu cei din jur, precum și a fericirii personale.

Puterea încrederii în propria persoană este mai mult decât un sentiment, este un element de motivare și inspiră modul în care te comporți. Pentru că dacă ai încredere în modul tău de a gândi și în raționamentele tale, există șanse mai mari să acționezi și să faci ca viața ta să fie mai bună, deoarece există șanse mai mari să faci față dificultăților. Spre deosebire de lipsa de încredere, care te determină să te dai bătut mai ușor și te împiedică să mai încerci lucruri noi și, astfel, te determină să realizezi mai puține lucruri, deoarece ai aspirații mai mici.

De multe ori, îți interpretezi propria ființă și te judeci singur în funcție de ce ți-au spus alții și te consideri un om bun sau rău, vinovat, puternic, slab, frumos sau urât etc...

Dar te-ai întrebat vreodată:
Este adevărat?
sau
Cât/ Ce anume din toate astea este adevărat?

Încrederea în tine îți permite nu numai să te simți mai bine, ci și să trăiești mai bine, să reacționezi mai bine în fața provocărilor, să profiți de oportunități cu mai multe resurse. Îți sprijină și îmbunătățește viața.

Nathaniel Branden (unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului) spunea:
”Viața mea nu aparține altora și eu nu mă aflu aici, pe pământ,
pentru a trăi conform așteptărilor altora.”

Tu ce spui?

INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 1h 30 min din timpul tău și 40 lei, dacă plătești până la data de 24 aprilie sau 55 lei, la data evenimentului.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

Locație
Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (Clădirea Garanti Bank)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:

Comments

V-a plăcut și...

IKIGAI – Tu ce vrei să fii când ai să crești mare?

Seminar exclusiv pentru studenți {gratuit}


”Unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți face oamenilor este permisiunea și încurajarea de a visa, de a fi ei înșiși și, cel mai important, de a-și trăi viața cu pasiune, așa cum își doresc.”  (Keith Abraham)
Acest seminar se adresează studenților care doresc să evolueze personal sau profesional, care au sau își doresc să aibă un ideal, care au o motivație, precum și celor care își caută o motivație în viață, celor care doresc să-și depășească condiția actuală, celor care doresc să se descopere sau să descopere ce-și doresc în viață.
În acest seminar vom vorbi despre subiecte precum: - imaginea de sine și stima de sine; - tipuri de personalitate; - aptitudini, abilități și deprinderi; - interese și valori; - obiective și obiceiuri; - importanța perspectivei și puterea persistenței; - vise și pasiuni.

* Dacă ești dispus să-ți schimbi modul de a gândi, tu îți poți schimba întreaga viață. * (Louise Hay)

Locația
Str. Brăilei, Nr. 165A, Et. 1 (Clăd…

Cărți pe care le recomand din toată inima

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Dumnezeu vrea ca tu să fii fericit/ă

Te-ai gândit vreodată că iubirea și acceptarea este tot ceea ce avem nevoie pe această lume?... Da, tot ce avem nevoie este iubire și acceptare. Însă noi ne refuzăm nouă înșine acestea și implicit, apoi, le refuzăm și celor din jur.
Te-ai gândit vreodată că de fapt atunci când nu accepți ceva sau critici ceva la altceineva, faci asta pentru că de fapt nu accepți ceva la tine?!... Și, implicit, când cineva critică sau condamnă ceva la tine, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el însuși/ ea însăși?... Sună mai simplu decât este (în teorie este întotdeauna mai ușor decât în practică), însă este și eliberator, deoarece, cu puțin exercițiu, dacă îți impui să îți aduci aminte și conștiezi că atunci când cineva te judecă și te condamnă, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el, deja nu te mai ”consumi” atât și, în cele din urmă, ajungi să nu te mai lași afectat și, poate, chiar să ai compasiune pentru persoana respectivă.
Așa că... ține minte că atunci când nu-ți place ceva l…