Skip to main content

Ai încredere! Cineva, acolo sus, te iubeșteCe-ai face dacă ai avea mai multă încredere?
(Care  este acel lucru pe care îți dorești să îl faci, dar din cauza lipsei de încredere nu ai îndrăznit?)

Cred că nimic nu contează mai mult decât abilitatea de a vedea lumea prin proprii tăi ochi.
Stabilitatea pe care nu o putem găsi în lumea exterioară (din cauza agitației, multitudinii de informații cu care suntem bombardați neîncetat și a vitezei amețitoare cu care se petrec lucrurile) trebuie să ne-o creăm noi înșine, în interior, prin iubire de sine și prin încredere (în sine și în Dumnezeu).

Deși nu prea ne punem problema, încrederea în sine are un mare impact asupra vieții noastre (personale, profesionale), asupra relațiilor cu cei din jur, precum și a fericirii personale.

Puterea încrederii în propria persoană este mai mult decât un sentiment, este un element de motivare și inspiră modul în care te comporți. Pentru că dacă ai încredere în modul tău de a gândi și în raționamentele tale, există șanse mai mari să acționezi și să faci ca viața ta să fie mai bună, deoarece există șanse mai mari să faci față dificultăților. Spre deosebire de lipsa de încredere, care te determină să te dai bătut mai ușor și te împiedică să mai încerci lucruri noi și, astfel, te determină să realizezi mai puține lucruri, deoarece ai aspirații mai mici.

De multe ori, îți interpretezi propria ființă și te judeci singur în funcție de ce ți-au spus alții și te consideri un om bun sau rău, vinovat, puternic, slab, frumos sau urât etc...

Dar te-ai întrebat vreodată:
Este adevărat?
sau
Cât/ Ce anume din toate astea este adevărat?

Încrederea în tine îți permite nu numai să te simți mai bine, ci și să trăiești mai bine, să reacționezi mai bine în fața provocărilor, să profiți de oportunități cu mai multe resurse. Îți sprijină și îmbunătățește viața.

Nathaniel Branden (unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului) spunea:
”Viața mea nu aparține altora și eu nu mă aflu aici, pe pământ,
pentru a trăi conform așteptărilor altora.”

Tu ce spui?

INVESTIȚIA ta pentru acest workshop este: 1h 30 min din timpul tău și 40 lei, dacă plătești până la data de 24 aprilie sau 55 lei, la data evenimentului.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

Locație
Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (Clădirea Garanti Bank)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:

Comments

V-a plăcut și...

Seminar „Îndrăznește să visezi! E viața ta!”

Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta?
Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă?
Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel:
Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc s-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.
În acest seminar vom vorbi despre o temă foarte dragă mie, despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii.
Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.
În afară de vise, vom ma…

Trăiește pentru fiecare zi

”Nu mai trăi pentru weekend, trăiește pentru fiecare zi a săptămânii.” (Richard Branson)

Ce am învățat de la concertul Scorpions?

Săptămâna trecută am avut parte de o mult dorită și necesară ieșire din cotidian: am fost la concertul Scorpions la București.

Mă așteptam să fie fain, dar mă bucur să pot spune că mi-a depășit așteptările. În afară de muzica bună, acest concert a venit la pachet cu niște reflecții importante și confirmări cu privire la ceea ce înseamnă succes și a-ți trăi viața în termenii tăi, lecții esențiale dacă vrei să trăiești o viață plină de sens.
Să încep cu începutul: Înclin să cred că toată lumea știe cine este ”Scorpions” și probabil multora le plac melodiile lor, mai ales baladele care au un mesaj foarte puternic și o linie melodică foarte faină. În ciuda faptului că îmi place ”Scorpions”, nu pt spune că sunt un mare fan (chestia asta cu fanii înrăiți pur și simplu nu mă caracterizează, la mine există doar lucruri și oameni pe care fie îi apreciez, fie îmi plac foarte mult... dar fără a călca pe picioare sau în picioare pe nimeni pentru asta J). Deși cei de la ”Scorpions” sunt oameni cu …