Skip to main content

Feedback seminar "Îndrăznește să visezi!”

Astăzi am primit un mesaj pe cât de neașteptat, pe atât de frumos! M-a impresionat până la lacrimi pentru că am ocazia și privilegiul prin ceea ce fac să ”ating” oamenii într-un mod profund, iar  seminariile pe care le susțin să le ofere un suport/ o bază prin care să găsească în ei înșiși puterea și încrederea de a-și urma visele și de a-și depăși limitele.
Acest fapt îmi confirmă o dată în plus că ”drumul” pe care l-am ales este cel care trebuie.
Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! 
Bună, Elena, Om drag mie, sensibil, creativ și foarte bogat sufletește. Venind la seminariile tale, ”Pot, vreau, sigur voi reuși”, aceste gânduri mi-au rămas în suflet. Mi-am făcut curaj și am început o facultate tot în domeniu pentru că eu aveam studii medii, o postliceală, și m-am gândit mai bine că pot să fac asta (deși uneori este greu, familie, copii, serviciu), dar dacă acel om a putut săpa în munte, povestea balerinei, etc. alte exemple, și eu pot (trei ani va dura), deci ai câștigat un feedback din partea unui invitat, deci ai transmis atât de bine informația și eu o voi duce mai departe.

Comments

V-a plăcut și...

Follow your heart and intuition!

* Your time is limited, so don't waste it living someone else's life!

* Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice!

* Have the courage to follow your heart and intuition!!! They somehow already know what you trully want to become.

* Stay hungry! Stay foolish!

Dumnezeu vrea ca tu să fii fericit/ă

Te-ai gândit vreodată că iubirea și acceptarea este tot ceea ce avem nevoie pe această lume?... Da, tot ce avem nevoie este iubire și acceptare. Însă noi ne refuzăm nouă înșine acestea și implicit, apoi, le refuzăm și celor din jur.
Te-ai gândit vreodată că de fapt atunci când nu accepți ceva sau critici ceva la altceineva, faci asta pentru că de fapt nu accepți ceva la tine?!... Și, implicit, când cineva critică sau condamnă ceva la tine, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el însuși/ ea însăși?... Sună mai simplu decât este (în teorie este întotdeauna mai ușor decât în practică), însă este și eliberator, deoarece, cu puțin exercițiu, dacă îți impui să îți aduci aminte și conștiezi că atunci când cineva te judecă și te condamnă, de fapt, nu are o problemă cu tine, ci cu el, deja nu te mai ”consumi” atât și, în cele din urmă, ajungi să nu te mai lași afectat și, poate, chiar să ai compasiune pentru persoana respectivă.
Așa că... ține minte că atunci când nu-ți place ceva l…

Gregg Braden: Emoțiile pot modifica ADN-ul