Skip to main content

Feedback seminar "Îndrăznește să visezi!”

Astăzi am primit un mesaj pe cât de neașteptat, pe atât de frumos! M-a impresionat până la lacrimi pentru că am ocazia și privilegiul prin ceea ce fac să ”ating” oamenii într-un mod profund, iar  seminariile pe care le susțin să le ofere un suport/ o bază prin care să găsească în ei înșiși puterea și încrederea de a-și urma visele și de a-și depăși limitele.
Acest fapt îmi confirmă o dată în plus că ”drumul” pe care l-am ales este cel care trebuie.
Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc! 
Bună, Elena, Om drag mie, sensibil, creativ și foarte bogat sufletește. Venind la seminariile tale, ”Pot, vreau, sigur voi reuși”, aceste gânduri mi-au rămas în suflet. Mi-am făcut curaj și am început o facultate tot în domeniu pentru că eu aveam studii medii, o postliceală, și m-am gândit mai bine că pot să fac asta (deși uneori este greu, familie, copii, serviciu), dar dacă acel om a putut săpa în munte, povestea balerinei, etc. alte exemple, și eu pot (trei ani va dura), deci ai câștigat un feedback din partea unui invitat, deci ai transmis atât de bine informația și eu o voi duce mai departe.

Comments

V-a plăcut și...

”Îți dai seama câte întâmplări și alegeri au trebuit să aibă loc... începând cu nașterea Universului... ca să se ajungă la crearea ta? Exact așa cum ești TU!?”

Lumina este totul

”Lumina ca și sunetul este ceva extraordinar. Pictorii încearcă să pună lumina pe pânză; fotografia încearcă să prindă lumina; există lumina unei singure lămpi într-o noapte întunecoasă sau lumina care se află pe fața altuia, lumina care se află înapoia ochilor. Lumina pe care o văd ochii nu este lumina de pe apă; această lumină este atât de deosebită, atât de vastă încât nu poate intra în câmpul îngust al ochiului. Această lumină, ca și sunetul, se mișcă la nesfârșit, - înăuntru și în afară – ca și fluxul și reflexul mării. Și dacă stai foarte liniștit, tu mergi cu ea, dar nu în închipuire sau senzorial; mergi cu ea fără să știi, în afara măsurii timpului.
Frumusețea acestei lumini, ca și a iubirii, este de a nu putea fi atinsă, de a nu putea fi pusă în cuvânt. Însă ea era acolo – în umbră, în spațiul deschis, în casă, în fereastra de peste drum, și în râsul acelor copii. Fără lumina aceea, ceea ce vedeți este cu totul neînsemnat, căci lumina este totul.” (J. Krishnamurti)

Noi suntem deja una cu Dumnezeu

În povestea lui Adam și a Evei se vorbește de un șarpe care trăia în Arborele Cunoașterii. Acesta era un înger căzut care le transmitea celor care doreau să îl asculte mesaje distorsionate. Biblia îl numește Prințul Mincinoșilor. Șarpele le-a spus oamenilor încă inocenți: - Vreți să fiți la fel ca Dumnezeu?
Întrebarea părea simplă, dar ascundea o capcană. Dacă oamenii i-ar fi răspuns: - Nu, mulțumesc. Noi suntem deja una cu Dumnezeu. ei ar fi continuat să trăiască în Paradis. 
Din păcate, ei i-au răspuns: - Da, dorim să fim la fel ca Dumnezeu. Ei nu au sesizat minciuna. Au mâncat din fructele copacului, au înghițit minciuna, și astfel au murit.
Lucrul care i-a determinat să mănânce din fructe fără a sesiza minciuna a fost îndoiala. Înainte să cunoască îndoiala, ei nu dețineau nici un fel de cunoaștere. Oamenii trăiau în mod direct adevărul din fața lor. După ce au acceptat minciuna, ei nu au mai crezut că sunt una cu Dumnezeu. Începând din acel moment, ei au început să-L caute pe Dumnezeu. A…