Treceți la conținutul principal

Seminar „Îndrăznește să visezi! E viața ta!”



 Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta?

Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă?

Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel:

Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc s-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.

În acest seminar vom vorbi despre o temă foarte dragă mie, despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii.

Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.

În afară de vise, vom mai vorbi și despre talente, vocație, dar și despre eșecuri și regrete.
Vom conștientiza o parte din aceste talente, dar și cum putem învinge teama de nereușită.

Vom identifica blocaje și convingeri limitative, cum putem evita amânarea și cum putem obține o mai mare claritate, pentru a ne împlini visele și, implicit, pentru a avea o viață mai implinită!

”Omul frumos” pe care l-am invitat de această dată are mereu un zâmbet pe chip și un cuvânt de încurajare pentru fiecare:
Mariana Frunză își urmează visul de mai bine de 20 de ani și și-a clădit singură drumul pe care de multe ori a pășit la fel de singură, fapt ce nici nu a descurajat-o, nici nu a intimidat-o și, în ciuda tuturor adversităților (despre care nu vorbește aproape niciodată), au determinat-o să fie femeia puternică care este astăzi, care îi încurajează și îi ajută pe oameni să facă ceva cu viața lor și cu visul lor.
Firma ”Training & Development MF Invoate”, pe care o deține, oferă servicii de consultanță în afaceri pentru depunerea de proiecte în vederea accesării de fonduri europene și guvernamentale, consultanță de bază a afacerii (înființarea societății și îndrumare în afaceri), precum și cursuri de calificare profesională.
Ar mai fi multe de spus despre Dna. Mariana Frunză, dar despre toate acestea vom vorbi la seminarul ”Îndrăznește să visezi! E viața ta!”.

Îndemnul său este:
”Fii autentic și urmează-ți visul indiferent de piedici!”

Îndrăznește să-ți trăiești viața la care visezi!


INVESTIȚIA ta pentru acest seminar: 45 lei și 1h 30 min din timpul tău.
* Elevii și studenții beneficiază de reducere 50% (22 lei).
* Pentru cine a participat la minim 2 din seminariile mele, participarea este 30 lei.
* Pentru cine vine însoțit de 2 prieteni/ prietene, accesul la seminar este gratuit.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

LOCAȚIA:
Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (Clădirea Garanti Bank/ vis-a-vis de Liceul Pedagogic)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:
http://eepurl.com/dxN5gP

Comentarii

Dă share mai departe

Cititorii au apreciat...

Elena's Bookclub - ”Despre omul frumos”

  Recomandarea de carte din această lună este ” Despre omul frumos ” de Dan Puric , o carte specială, care te provoacă la reflecție. ” Despre omul frumos ” este o colecție de povești, amintiri și interviuri cu și despre frumusețea interioară omului și a neamului românesc. Autorul ne atrage atenția că ” Lucrul cel mai important, în epoca pe care o trăim, este să avem capacitatea să recunoaștem Omul Frumos ”; mai ales acum când ” Omul Frumos nu mai este la modă. La modă este omul util, la modă este omul eficient. ” El ne îndrumă să descoperim sau să redescoperim trăsăturile omului frumos, prezentate cu măiestrie în cele 16 povestiri din această carte, în care adună subtile nuanțe ale frumosului și ne invită să le explorăm.  De asemenea, Dan Puric ne demonstrează că omul frumos poate fi găsit oriunde, în orice mediu. Este inutil să subliniem faptul că fiecare individ posedă un element care îi conferă frumusețe. Întrebarea este, alegem să cultivăm aspectele urâte sau frumoase din noi? Citi

A nu alege este tot o alegere

Recent am dat peste un citat al lui Carl Jung: ”În prezent educăm oamenii numai până în punctul unde își pot câștiga existența și se pot căsători, iar apoi educația se oprește cu desăvârșire, ca și cum o ținută mentală completă a fost obținută. Soluția la toate celelalte problemele complicate ale vieții sunt lăsate la discreția și ignoranța fiecărui individ. Nenumărate căsătorii nefericite și nechibzuite, nenumărate dezamăgiri profesionale se datorează, pur și simplu, lipsei de educație a adultului. Mulți oameni (bărbați și femei) își petrec astfel întreaga viață într-o completă ignoranță cu privire la cele mai importante lucruri... Adultul poate fi educat și poate răspunde într-un mod favorabil la educația individuală...” Întrebarea mea este: ”Și cine îi oprește?!...” Este vorba de alegerea fiecăruia. Fiecare este responsabil pentru bunăstarea sa, însă mulți rezumă aceasta la bani. Și confort (care nu este nici măcar confort, ci o rutină care dă un sentiment de siguranță,

Provocare pentru 7 zile: vorbeşte-i de bine pe cei din jur

Să vezi partea colorată a lucrurilor când toţi se încăpăţânează să-ţi arate nuanţele cenuşii nu e tocmai uşor. Mai ales când vine vorba de oameni, defectele sunt tolerate cu greu în lumea de astăzi, atât de competitivă, cu nuanţe uşor egoiste şi perfecţioniste. Dar hai să privim dincolo de partea mai puţin fermecătoare a oamenilor de lângă noi! Cum ar fi dacă pentru câteva zile am uita de “latura întunecată” şi am gândi doar de bine despre cei pe care îi întâlnim? Pentru o săptămână, uită de criticile deseori gratuite aduse celor din jur şi înlocuieşte-le cu vorbe de încurajare şi zâmbete. Pe scurt, te provoc ca timp de 7 zile să-i vorbeşti pe ceilalţi doar de bine. Dacă ţi se pare prea greu să găseşti ceva bun la anumite persoane, măcar evită să le vorbeşti de rău şi să atragi atenţia asupra punctelor lor slabe. E clar că nu toată lumea poate să iubească pe toată lumea, iar conflictele şi diferendele sunt, până la urmă, inevitabile. Însă asta nu înseamnă că trebuie să jude