Skip to main content

Seminar „Îndrăznește să visezi! E viața ta!” Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta?

Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă?

Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel:

Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc s-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.

În acest seminar vom vorbi despre o temă foarte dragă mie, despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii.

Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.

În afară de vise, vom mai vorbi și despre talente, vocație, dar și despre eșecuri și regrete.
Vom conștientiza o parte din aceste talente, dar și cum putem învinge teama de nereușită.

Vom identifica blocaje și convingeri limitative, cum putem evita amânarea și cum putem obține o mai mare claritate, pentru a ne împlini visele și, implicit, pentru a avea o viață mai implinită!

”Omul frumos” pe care l-am invitat de această dată are mereu un zâmbet pe chip și un cuvânt de încurajare pentru fiecare:
Mariana Frunză își urmează visul de mai bine de 20 de ani și și-a clădit singură drumul pe care de multe ori a pășit la fel de singură, fapt ce nici nu a descurajat-o, nici nu a intimidat-o și, în ciuda tuturor adversităților (despre care nu vorbește aproape niciodată), au determinat-o să fie femeia puternică care este astăzi, care îi încurajează și îi ajută pe oameni să facă ceva cu viața lor și cu visul lor.
Firma ”Training & Development MF Invoate”, pe care o deține, oferă servicii de consultanță în afaceri pentru depunerea de proiecte în vederea accesării de fonduri europene și guvernamentale, consultanță de bază a afacerii (înființarea societății și îndrumare în afaceri), precum și cursuri de calificare profesională.
Ar mai fi multe de spus despre Dna. Mariana Frunză, dar despre toate acestea vom vorbi la seminarul ”Îndrăznește să visezi! E viața ta!”.

Îndemnul său este:
”Fii autentic și urmează-ți visul indiferent de piedici!”

Îndrăznește să-ți trăiești viața la care visezi!


INVESTIȚIA ta pentru acest seminar: 45 lei și 1h 30 min din timpul tău.
* Elevii și studenții beneficiază de reducere 50% (22 lei).
* Pentru cine a participat la minim 2 din seminariile mele, participarea este 30 lei.
* Pentru cine vine însoțit de 2 prieteni/ prietene, accesul la seminar este gratuit.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

LOCAȚIA:
Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (Clădirea Garanti Bank/ vis-a-vis de Liceul Pedagogic)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:
http://eepurl.com/dxN5gP

Comments

V-a plăcut și...

Trăiește pentru fiecare zi

”Nu mai trăi pentru weekend, trăiește pentru fiecare zi a săptămânii.” (Richard Branson)

Ce am învățat de la concertul Scorpions?

Săptămâna trecută am avut parte de o mult dorită și necesară ieșire din cotidian: am fost la concertul Scorpions la București.

Mă așteptam să fie fain, dar mă bucur să pot spune că mi-a depășit așteptările. În afară de muzica bună, acest concert a venit la pachet cu niște reflecții importante și confirmări cu privire la ceea ce înseamnă succes și a-ți trăi viața în termenii tăi, lecții esențiale dacă vrei să trăiești o viață plină de sens.
Să încep cu începutul: Înclin să cred că toată lumea știe cine este ”Scorpions” și probabil multora le plac melodiile lor, mai ales baladele care au un mesaj foarte puternic și o linie melodică foarte faină. În ciuda faptului că îmi place ”Scorpions”, nu pt spune că sunt un mare fan (chestia asta cu fanii înrăiți pur și simplu nu mă caracterizează, la mine există doar lucruri și oameni pe care fie îi apreciez, fie îmi plac foarte mult... dar fără a călca pe picioare sau în picioare pe nimeni pentru asta J). Deși cei de la ”Scorpions” sunt oameni cu …