Treceți la conținutul principal

Seminar „Îndrăznește să visezi! E viața ta!”



 Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta?

Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă?

Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel:

Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc s-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.

În acest seminar vom vorbi despre o temă foarte dragă mie, despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii.

Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.

În afară de vise, vom mai vorbi și despre talente, vocație, dar și despre eșecuri și regrete.
Vom conștientiza o parte din aceste talente, dar și cum putem învinge teama de nereușită.

Vom identifica blocaje și convingeri limitative, cum putem evita amânarea și cum putem obține o mai mare claritate, pentru a ne împlini visele și, implicit, pentru a avea o viață mai implinită!

”Omul frumos” pe care l-am invitat de această dată are mereu un zâmbet pe chip și un cuvânt de încurajare pentru fiecare:
Mariana Frunză își urmează visul de mai bine de 20 de ani și și-a clădit singură drumul pe care de multe ori a pășit la fel de singură, fapt ce nici nu a descurajat-o, nici nu a intimidat-o și, în ciuda tuturor adversităților (despre care nu vorbește aproape niciodată), au determinat-o să fie femeia puternică care este astăzi, care îi încurajează și îi ajută pe oameni să facă ceva cu viața lor și cu visul lor.
Firma ”Training & Development MF Invoate”, pe care o deține, oferă servicii de consultanță în afaceri pentru depunerea de proiecte în vederea accesării de fonduri europene și guvernamentale, consultanță de bază a afacerii (înființarea societății și îndrumare în afaceri), precum și cursuri de calificare profesională.
Ar mai fi multe de spus despre Dna. Mariana Frunză, dar despre toate acestea vom vorbi la seminarul ”Îndrăznește să visezi! E viața ta!”.

Îndemnul său este:
”Fii autentic și urmează-ți visul indiferent de piedici!”

Îndrăznește să-ți trăiești viața la care visezi!


INVESTIȚIA ta pentru acest seminar: 45 lei și 1h 30 min din timpul tău.
* Elevii și studenții beneficiază de reducere 50% (22 lei).
* Pentru cine a participat la minim 2 din seminariile mele, participarea este 30 lei.
* Pentru cine vine însoțit de 2 prieteni/ prietene, accesul la seminar este gratuit.

GARANTIE 100% + Rugăminte
Dacă în decurs de 30 min îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

LOCAȚIA:
Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (Clădirea Garanti Bank/ vis-a-vis de Liceul Pedagogic)

Pentru a te înscrie la acest seminar, te rog să completezi formularul de mai jos:
http://eepurl.com/dxN5gP

Comentarii

Dă share mai departe

Cititorii au apreciat...

Elena's Bookclub - ”De vorbă cu Ana Aslan”

Recomandarea de carte din această lună este ” De vorbă cu Ana Aslan ” interviu consemnat de Valentin Lipatti.  Această cărticică se găsește destul de greu în librării, dar atunci când o găsiți cu siguranță merită să o achiziționați, pentru că paginile ei ascund nu numai o româncă de talie mondială, o personalitate de top a lumii medicale internaționale, ci și multă înțelepciune, principii sănătoase de viață, precum credința, frumosul, integritatea, educația. Principii pe care le regăsim din ce în ce mai rar în ziua de azi, dar pe care dacă le-am alege în continuare să ne ghideze, ne-ar ajuta să ducem o viață plină de sens și de frumos. Interviul din această carte este structurat în trei părți, acesta fiind numărul întrevederilor dintre Valentin Lipatti și Ana Aslan, întrevederi care au avut loc în prima jumătate a anilor ’80 și s-au desfășurat la Institutul de Geriatrie și Gerontologie din București, precum și la locuința Anei Aslan, din Capitală. Deși prima parte este puțin mai tehnic

Îmi place de mine exact așa cum sunt

{Salvează ca fundal pentru calculator.} Îmi place de mine exact așa cum sunt. {Salvează ca fundal pentru telefon.}  

Viața e nașpa?

La o simplă căutare după cuvântul HEALTH = SĂNĂTATE (în engleză), 70% din fotografiile găsite pe un site de imagini sunt cu doctori, pastile și injecții. Eu asociam sănătatea cu bucuria, nu cu halate albe și pastile. De ce când ne gândim la sănătate, acum se face automat asociere cu pastilele?? iar nu cu starea de bine, ce are nu numai componentă fizică, ci și psihică și spirituală. Noi nu suntem numai carne: atomi, celule și organe. Noi suntem și SUFLET!  Unde este sufletul în această ecuație?!... Când vine vorba de sănătate, eu mă gândesc la soare, la stare de bine, la mișcare, la alimentație sănătoasă, la fructe și legume, la plante, la ceaiuri, la băut multă apă, la mers în natură, la stat cu picioarele pe pereți (la propriu și la figurat), la citit, la făcut lucruri care îți aduc bucurie, la zâmbit, la iubit, la trăit... Ce s-a întâmplat cu noi? Și ne mai mirăm că ne îmbolnăvim??... Păi, dacă pentru noi sănătatea vine dintr-o pastilă, o să fim mereu bolnavi! Sănătatea depinde de n